egyre lelkesebben mossa a fogait -  biztosan a kis ínyének viszketése is enyhül ilyenkor

/ most bújik  a nyolcadik foga /

 már hónapok óta edzőtáborozunk  az esti fürdés után , hogy önállóan próbálja  , de eddig még nem ment. nem húzgálta a fogkefét a szájában, csak rágcsálta , és ilyenkor is leginkább a másik végét.

fürdéskor úgy -ahogy meg tudom mosni neki   / ez inkább csak bohóckodás szintű, csak, hogy szokja a fogkefét - ilyenkor a kezébe nyomom, és együtt  sikálunk  /  , aztán öltözködésnél sunyiban megtörölöm őket a  kendővel is. 

Fülinek lassabban jönnek a fogacskái ,  / összehasonlítási alap  kortársak  a zengebölcsiből , nekik már  majdnem mind tizenx van / .  de én nem is  bánom, mert ahogy a két felső foga előbukkant, rögtön sikerült megfejelnie egy bevásárlókocsit úgy, hogy azonnal megsérült a zománc mindkettőn.  ezért hát ez a mániákus fogmosatási kényszerem. 

enni már nagyon megy ezzel a nyolccal is, tegnap bedarált egy fél almát  / a másik felét szerintem csak azért nem ette meg,  mert semmihez nem hajlandó hozzányúlni ami nyálkás , nedves étek   :)))    /

   "játszásiból"   megmossuk néha Nagymaci és Szőrkutya fogait is, mert ugye a sok méz sem tesz jót a fogaknak   /

ma reggel a kacsa került sorra... 

Szerző: durcka  2009.03.05. 12:03 Szólj hozzá!

Címkék: fogmosás

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6982773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása