gengszterem ma 15 hónapos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ma reggel még semmi baja nem volt, délelőtt  már 38,9 volt a láza.  szegénykém, a szíve húzta volna  játszani, de a lábacskái  nem vitték...   a mai nap ilyen bágyadtan, és bújósan telt. a babakorát kísérte  ez a türelmes engedelmesség, amivel hagyta, hogy beadjam a gyógyszert, megmérjem a lázát . 

délelőtt újra kucorogtunk együtt a nagy fotelben az ablak előtt, összebújtunk, mint a malacok, és  nézegettük,   ahogy cibálja a fákat a szél...   de régen nem voltak már ilyen pillanataink!  mostanában  a fiatalúrnak állandóan dolga van: játszania kell  :)

szerencsém van, mert egész jól evett és -  mivel a lázcsillapító miatt ugye kakaóbojkott van  , mert valahonnan rémlik, hogy csökkenti a tehéntej a lázcsillapítók hatását-  a teát is szívesen elfogadta, nagyokat ivott belőle .   egyébként anyjafia, nem teázik.  / emlékszem, anno engem is kis híján meglincseltek , mikor Sati barátom elvitt egy csudacsecse teaházba, én meg persze akkor is kávét kértem / 

remélem, hamar túljutunk ezen a  betegségen!

minden esetre hosszú éjszaka lesz , mert aludni nem fogok....

 

 

Szerző: durcka  2009.03.07. 09:14 Szólj hozzá!

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr75986778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása