egyre nyitottabb lurkótársai iránt... a zengebölcsiben is úgy látom, megtalálta a kis barátját - az egyik legnagyobb haramiavezért a csoportban, persze...  :)

ma már teljes gézengúzpompájában volt látható, nyoma se maradt a kezdeti félénkségnek.  produkálni nemigen hajlandó, de már nem a korábbi lefagyásnak tudom ezt be, inkább az új ingerek felé fordul /  és mivel itthon elég gyakran játszuk azokat a játékokat, amiket ott is,  ezek már  meglehetősen unalmasak  ingernek... /  meg nem is azért járunk oda, hogy villogtassam  a dugitudományaival , az ilyen anyuktól lever a víz. ami nekem fontos volt, azt már elértük:  sikerült feloldódnia ! :) /

 

az udvarlás sem várat soká magára,  nagyáruházakban kimondottan lovagias kedvében található,  üldögél a bevásárlókocsiban, mint egy kis basa .  olykor  kiszúr magának egy babbát  / valamiért ilyenkor   kivétel nélkül kislánybabbákat szemeli ki  /   azonnal mutogat kézzel- lábbal  , és kajabál.  jelezvén ezzel,  hogy  neki márpedig viharos gyorsasággal dolga van a kishölggyel.  én meg tiporhatok  a leányzó után , mert elég messziről szedi áldozatait.

amikor odaérünk :    szerény mosoly, ' énittsevagyok' szemlesütés, látszik, hogy talpig zavarban van  -    a legjobb esetben valamivéle rövid vallomást sikerül kicsikarnia magából  nagy szégyenlősen és  szigorúan babbanyelven elgőgicsélve ...   / nem tudom, a kiszemelt kislányok beszélik -e még ezt a nyelvjárást . két - három éves hölgyeményekről lévén szó /     mindegy is, én megzabálom :)))

egyébként úgy nézem , jó ízlése van !  :)

 

 

Szerző: durcka  2009.03.09. 14:59 Szólj hozzá!

Címkék: barátság zenebölcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr51991454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása