meglehetősen ritkán látjuk mostanában az én legjobb cimborámat!   / és ilyenkor is rendszerint  elég gyorsan megpucol, mindenféle ködös nő és munkaügyre hivatkozva :))) /

Füli is régen látta , kizárt, hogy emlékezett rá.  legutóbbi látogatásánál  zorkó volt, és nagyon lassan oldódott/ már kezdtem aggódni, hogy pont olyan antiszociális , mint az anyja /

Sati különben  olyan, mint egy nagy medve, barátságos, mély hangú és szeretnivaló.  és Fülöp imádta is, fürdött ebben a másfajta figyelemben, és barátságban.  Még a délutáni alvást is bojkottálta, teljesen felpörgött, jött- ment, hirtelen ezer dolga lett alvás helyett, mindent meg akart Satinak mutatni.

Szerencsés helyzetben vagyunk, nem kicsit.   Nagy mázlista  az, akinek ilyen aranykezű cimborája van!  rögtön fel is fogadtuk családi fotósnak   (:királyságunk nem lévén ez a maximum, amit felajánlhatok :)

hihetetlen módon elkapta Gyermek egyéniségét, úgyhogy különösen imádom ezeket a képeket !   

Szerző: durcka  2009.04.25. 11:18 Szólj hozzá!

Címkék: sati

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr201085396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása