pitypangszezon van. 

tele a kert vele, úgyhogy eljött az idő , hogy megtanulja, hogyan kell fújni  a gömböket. 

/ csak ezután jöhet , hogyan kell enni a Pilótát... cipőfűző meg még a holdon, örülök, ha én egyedül rászuszakolom valahogy   /  szóval. a gömbön ül egy rakomány ejtőernyős , világgá kívánkoznak, eresszük hát szélnek őket. 

először nem ment neki az istennek se, nem tartotta maga elé, csak fújkált a világba ,  aztán meg olyat választott, ami még éretlen volt,, még nem vágyott röpülni....  néha bekapta   / lásd Sati képek  /   aztán vigyorgott szájában az ernyősökkel .  ilyenkor közelharcot vívunk, hogy kiszedjem őket valahogy,  ahhoz már rengeteg foga van, hogy harapni tudjon.

végre eljutottunk odáig, hogy sikerélmény van, sikerült elfújkálni a bestiákat. / hozzáteszem, még mindig sokkal jobban szereti kézzel leszedni, és  világgá  hajigálni őket /

egyébként ez volt az első virág, amit nekem szedett.  odament, letépte, és hozta kis kezében, odaadta, mondta, hogy tess....  le is préseltem azonnal ledátumozva  :)

Szerző: durcka  2009.04.29. 12:50 Szólj hozzá!

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr401093386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása