ritkán adódik olyan alkalom, hogy a család Szegeden élő tagjaival is találkozzunk.

Zsolti ballagása szuper hangulatban telt , és Füli is nagyon jól bírta a kiképzést.Előző nap már áthurcolkodtunk Tesóékhoz / etetőszék, járgány , virág /  ,  mert fogalmam sem volt, mire lesz szükségünk.  Kissé rettegtem, hogy  Füli mit fog tönkretenni a Nővéreméknél - itthoni szokásai alapján felmerült bennem, hogy majd kigyomlálja Tesó kertjét virágostul , vagy  talál egy partfist és nagytakarítást rendez a pázsiton, esetleg magához ragad valami csentrest, és  három méterről tessík felkiáltással hozzávágja valamely kedves rohonhoz nagy szeretettel  ajándékozási mániája gyanánt.  Ehhez képest a gyerek semmi rosszat nem csinált, ellenben én az első öt percben összetörtem egy kerti lámpát.  NC.

Azon aggodalmam is elhussant, miszerint Fülinek majd sokan leszünk, és belém kapaszodva várja , hogy vége legyen a mulaczkának rettentő módon utálva azt. Teljesen jól elvolt, barátságos hangulatában lelte az Úristen, huncut volt, és mosolygós.

 

 

Szerző: durcka  2009.05.03. 05:12 Szólj hozzá!

Címkék: ballagás

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr531099779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása