ilyesféle dalocskákat énekelgettünk neki apával egész álló tegnapelőtt :)

az ajándékra kicsit várni kellett, pedig már hetek óta kajtatom a neten.  a kirándulásokon szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy  csemeténk imád könyékig merülni minden por állagú szétszórható képződményben, legyen az löszös talaj,  fini kiszáradt vakondtúrás, vagy egyszerű játszótéri  homokozó.  Mivel a vakondokat továbbra sem szeretnénk vendégül látni a kertben, és a löszös talaj házhozszállítása sem tűnt megoldásnak , apánkkal úgy döntöttünk, hogy Füli  kap 150 kiló homokot névnapjára, oszt' csönd legyen. Na jó, kap még egy homokozót is.

Ez utóbbit az Obiban bírtuk megvásárolni röpke tizenötezérért,  amit villámgyorsan meg is bánt apánk, lévén , hogy 

a)       alig fért be Arthurba  - hallgathattam megint, hogy ő mindig is kombi autót szeretett     volna

b)     össze kell rakni az ilyesmit, varázsszók és ráolvasások itt nem  segítenek  / Tamás utál ilyesmivel legózni /

c)  valami idióta szabta le a faanyagot, mert néhol négy centivel rövidebb, amott meg kilenccel hosszabb, úgyhogy lehetett előhozni a sufniból a fűrészt, és nekilátni a nyeszetelésnek.  és itt ki tudja hanyadszor fogadtuk már meg, hogy ilyet többet nem veszünk - simán jobban jártunk volna  a natúr faanyaggal, az elszabás nekünk is csuklóból megy . és a kézzel készített ajándéknak ugye eleve külön varázsa van  :)

valahol itt tart az most ügy , a paddá hajtható teteje még nincs felszerelve, és az is bőven kérdéses még, hogy hová is tegyük.  mert a nagykönyv azt írta, hogy árnyékba érdemes, ahol nem hullik bele mindenféle , de ilyen hely itt nincs, vagy ahol mégis, ott útban van.

                              ***

 

az anyák napi mulaccs miatt estefelé sikerült birtokba vennie Fülinek a homokozót.  apánk rögtön levonta a tanulságot, kevés lesz az a 150 kiló homok, ha ebben a tempóban  hányja csemeténk kifelé ...   az esti fürdés bőven 1/2 9 re csúszott, és  megelőzte egy  félórás keserves krokodilkönnyes bennemaradási kísérlet, és Fülielőmosási procedúra . a fürdőkád alján végül csupán  fél sivatagnyi homok maradt

Szerző: durcka  2009.05.03. 05:51 Szólj hozzá!

Címkék: homokozó fülinap

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr671099786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása