múlt hét pénteken kiderült, hogy Tamásnak van még egy hét szabija , amit  25- től kivehetne, úgyogy , mint az őrült nekiláttam Balatonon szállást keresni. szerencsém volt, bár nem volt rá nagy remény, hogy egy héttel indulás előtt üdülési csekkel sikerül helyet találnunk, vannak még csodák. remélem, ezúttal Esőisten is szabadságra megy....

Füli viharos fejlődésbe fogott, minden nap új szavaktól káprázom.  ha meglesz a cetlim, bővül majd a fülszótár is... bár lassan félek, ezzel is úgy leszek, mint a fogszámlálgatással. ahogy beköszöntött a cápakorszak, nem datáltam többé  a fogtündér ajándékait / belezavarodtam,na...  :)  /  lassan egyedül is megy a pohárból ivás, sikerült a medencében ülve kigyakorolnia magát a fogmosópohárral.. 

és éljen az önállóság, nem hagyja magát etetni a világért se... a kanál használata pedig macerás számára, marad a kézzel lábbal evészet.   ennek eredményeképpen rendszeresen így néz ki: 

 

Szerző: durcka  2009.07.20. 15:21 Szólj hozzá!

Címkék: balcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr111256757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása