nagy medve - vagy ahogy apánk hívja Maci bácsi - bizalmi helyet foglal el Füli kisszívében. afféle tesó pótlék   a maga előnyeivel és hátrányaival együtt... az biztos, hogy nem veszi el tőle a játékait, nem agyalja meg, és osztozniuk sem kell   / hmm... ez még nem is olyan biztos / , viszont nem is fogja megtanítani fára mászni és  gördeszkázni sem.

Füli viszi is magával mindenhová, ha az ablak előtt játszunk, akkor neki is ott a helye, ha a kiságyában alszik,  a medve bizony akkor is elfoglalja a neki kijáró cirka 70 % - nyi  területét  /általában begyűröm a kiságy végébe, fejvédőnek remek. S bár Füli így is csak kucorog mellette, megválni mégsem hajlandó tőle még egy szundításnyira sem /

 

 

megmossuk a fogait . az a sok méz, ugye  ... 

kap a kakaóból /  már tiszta folt  a szerencsétlen  / , 

Füli ad neki játékot is,vagy csak  beleül az ölébe,  és ott játszik. 

meg ráfekszik.   

meg lebirkózza...  

szóval nagy Medve szeretve van.

 

ma az 'erkélycsattogó' papucsaimat próbálta rászuszakolni a medvetalpakra. elnéztem egy darabig ahogy próbálkozik.  nagyon koncentrált, próbálta jobbról. próbálta  balról.   már szuszogott a nagy igyekezettől, de  Medve tappancsai  csak nem akartak papucsot húzni . biggyedt lefele a kis szája.  végül odakucorogtam mellé, és együtt belegyömöszültük a  hatalmas lábakat  a   36-os  papucsokba.

így már ő is mehetett játszani :)

 

 

Szerző: durcka  2009.03.10. 13:58 Szólj hozzá!

Címkék: favijáték

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr89993553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása