kültéri játékok közül a hinta a mindene...

próbálkoztam már csúszdáztatással, tuszakoltam fel mászókán,  meg van az a rugós kutya  /  amiből az egyetlen általam ismert használható példány a Vasúttörténeti Parkban leledzik, ott leszedni se nagyon tudom róla -  a környékbeliek meg megmozdulni se nagyon akarnak Füli súlya alatt, szimplán szimpatikus díszvavák -   szerintem  30 kiló alatt használhatatlanok    / 

ám nem verhetik le első helyéről a hintázást

három játszótér van a környéken , mindegyiket másért szeretjük.  mostanában leginkább a kisketrecet látogatjuk  -  a környékbeli hársfák isteni illatot árasztanak .

hazafelé szinte mindig rohanás van-  ha megjelennek a zivatarfelhők a  tízemeletesek felett, ideje szedni a sátorfánkat.    mire az utcánkba érünk, már rend szerint mormog az ég, és villanylik ,de  a nyakunba szakadt esőt eddig még sikerült megúsznunk.

úgy hiszem,  ideje beszerezem neki egy esőkabátot...

 

Szerző: durcka  2009.06.12. 08:01 Szólj hozzá!

Címkék: favijáték

A bejegyzés trackback címe:

https://fulianyublogja.blog.hu/api/trackback/id/tr211180338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása